smalle-banner-3.jpg

Pers en media

"Omdat elk initiatief een podium nodig heeft en een publiek"

Mach10 Communicatie beseft dat de huidige maatschappij vraagt om verantwoording en transparantie. Sterker nog, het is een noodzaak geworden de dialoog aan te gaan. In de praktijk zie je dat in zichzelf gekeerde bedrijven vaak minder succesvol zijn. Aan de andere kant weet Mach10 dat niet alles transparant kan zijn. Omdat wanneer alles transparant is, er immers niets te zien is.

Maar komt uw boodschap nu goed over het voetlicht? Hoe vermijdt u nieuwe vragen die tot onduidelijkheid leiden? En misschien zelfs tot verkeerde conclusies of een negatief beeld van uw onderneming? Mach10 analyseert welke boodschap via welk medium het meest geschikt is om uw publiek te bereiken. En hoe een dialoog tussen u en uw stakeholders tot stand kan komen. Waar liggen de kansen? En waar de bedreigingen? Onze werkwijze resulteert in een (strategische) koers waarmee uw boodschap doel treft en uw publiek wordt bereikt, de afbreukrisico's worden beperkt en u tegelijkertijd werkt aan een positief imago. 

 

Begeleiding, coaching en uitvoering

Mach10 beschikt over een groot netwerk van journalisten en veel praktische kennis van diverse media en platformen. Mach10 brengt de dialoog tot stand tussen uw onderneming en uw stakeholders, potentiële klanten en de maatschappij in het algemeen. Wij kunnen u van begin tot eind begeleiden of coachen. Van het bepalen van de kernboodschap en de nieuwswaarde, het schrijven van het persbericht en de distributie naar de mediaredacties tot het geven van een interview voor krant, radio of televisie. Desgewenst kan Mach10 namens uw onderneming het woord voeren.